Magyar  |  English  |  Deutsch  
Főoldal  |  Kapcsolat  

Termelési kapacitás fejlesztése a Woodholzfa Kft.-nél

A Woodholzfa Faipari és Kereskedelmi Kft. városlődi telephelyén egy CNC megmunkálóközpontot a géphez tartozó KORPUS szoftverekkel, egy CNC fúró-tiplibelövő gépet, egy porelszívót, egy targoncát vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 27,82 millió forintos támogatás segítségével.

A társaság alapítása óta fűrészáru gyártással és forgalmazással foglalkozik, de bevételének jelentős részét a kárpitozott bútorok gyártása teszi ki, bútoripari multinacionális cégek beszállítójaként, a technológiai bázisunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása területén. A beszerzett gépekkel a megrendelésnek eleget tudunk tenni magas minőségi színvonalon. Társaságunk számára elengedhetetlen volt a projektben szereplő faipari berendezések beszerzése.

A projekt keretében megvásároltunk egy SCM Pratix N15C CNC megmunkálóközpontot KORPUS szoftverkkel, egy OMAL VELOX 1300 CNC fúró-tiplibelövő gépet, egy HC CPCD35N-RW33 típusú targoncát, egy ATLAS COPCO Gx 11 AFF 10 TM 300 csavarkompresszort és egy Extract duo porelszívó berendezést. Ezekkel a hatékony működést segítjük elő, növeljük a társaság versenyképességét, és kapacitásbővülését is eredményez. A berendezések beszerzésével lehetőség nyílt új termékek bevezetésére is.

A projektet 2015.06.15-én kezdtük meg és 2015.11.30.-án fejeztük be.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódik a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítés modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, több mint 27 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

« Vissza a főoldalra



WoodHolzFa Kft.

H-8445 Városlőd
Hölgykő u. 4.

Tel: +36 88/ 240-406
Fax: +36 88/ 240-406

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
  © 2009 WoodHolzFa Kft.   |   Főoldal   |   Kapcsolat Készítette: MikronTech