Magyar  |  English  |  Deutsch  
Főoldal  |  Kapcsolat  

Eszközbeszerzés a Woodholzfa Kft.-nél

A támogatási szerződés hivatkozási száma: GOP-2.1.1-09/A-2009-2799
A projekt címe: Eszközbeszerzés a Woodholzfa Kft.-nél

A (Fő) Kedvezményezett neve és címe:
Woodholzfa Faipari és Kereskedelmi Kft.,
8445 Városlőd, Hölgykő u. 4.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.,
1539 Budapest, Postafiók 684.


A projekt keretén belül a társaság eszközbeszerzési, honlap-fejlesztési és információs technológia fejlesztési céllal nyújtott be pályázatot. A projekt megvalósítása során az eszközbeszerzés keretein belül a pályázat szerinti 1 db Atlas Copco GX7 AFF 10 TM300 csavarkompresszor, 1 db SCM Record 100 AL-L CNC megmunkáló központ és 1 db Extract Duó elszívó, az információs technológia fejlesztésén belül pedig 1 db Korpus CAD-CAM rendszer megvásárlására került sor, amelyet a társaság az asztalos és faiparban használ. A honlap-fejlesztés során a www.woodholzfa.hu domain regisztrálásra kerül és a honlap működése sikeresen elindult.

A társaság a projekt megvalósítását a tervezett időpontban kezdte meg. A befejezés 21 nappal később valósult meg a tervezetthez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi és környezetbarát technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.

A projekt megvalósítása során beszerzett gépek hozzájárulnak a társaságnál a termelés modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a technológia fejlesztéséhez és a költségek csökkentéséhez. A honlap segít szélesebb körben ismertté tenni a társaságot, valamint támogatja a társaság marketingtevékenységét is.

A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot a piaci pozíció megerősítéséhez.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Közreműködő Szervezet
« Vissza a főoldalraWoodHolzFa Kft.

H-8445 Városlőd
Hölgykő u. 4.

Tel: +36 88/ 240-406
Fax: +36 88/ 240-406

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
  © 2009 WoodHolzFa Kft.   |   Főoldal   |   Kapcsolat Készítette: MikronTech